03/04/2012

Dah sampai Lumut Perak dah


Bertolak kul 9 pagi sampai kul 4 ptg, jauh gak rupanya Lumut ni. Ponat wei tp best hehehhee. Masa dekat nk sampai Mimi SMS nak link server test . Nak test audio katanya. Balas balik bgtau karang2 la hehehe pasal masa tu tak online pun.

Kat blog Gosip da sorang budak nama Zamir, dia kata dia duk dekat jer kat Sitiawan siap tinggal no hp lagi. Tengok la esok kaalo free, leh la kita jumpa dan paling penting jgn lupa banjer makan hahaha!!

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Gomo FM chat

Popular Posts